• darkblurbg

De Besnijdenis Kliniek Amsterdam staat voor hoogwaardige medische zorg met persoonlijke aandacht voor de cliënt.

 

Ons team

Alle medisch specialisten van de Besnijdenis Kliniek Amsterdam zijn ervaren en deskundig. Uiteraard zijn alle specialisten verbonden aan de Besnijdenis Kliniek Amsterdam BIG geregistreerd en lid van een vakvereniging. De exclusiviteit van de Besnijdenis Kliniek Amsterdam waarborgt een hoog aandachtsniveau. Zo kan de specialist de behandeling geheel op uw wensen afstemmen.

  • De plastisch chirurg, met ruim 4000 besnijdenissen op z’n naam, zorgt voor een hoogwaardige besnijdenis. Onze chirurg Drs. M. Buncamper is gespecialiseerd in genitaliën chirurgie en staat zowel nationaal als internationaal hoog aangeschreven.
  • Onze anesthesiemedewerkerzorgt ervoor dat de patiënt géén pijn voelt. De anesthesiemedewerker is tevens bevoegd om een sedatie (roesje) te geven.
  • Bij kinderen wordt een medisch pedagoogtijdens de behandeling ingezet. Zij begeleidt het kind van A tot Z zodat de behandeling geheel pedagogisch en plezierig kan verlopen. Onze ervaren medisch pedagoog kan het kind met de juiste communicatie en een uitstekende feeling afleiden en ondersteunen tijdens de behandeling. De ouders worden hiermee ontlast en kunnen met een glaasje Marokkaanse thee ontspannen. Tevens is de medisch pedagoog bevoegd om advies te geven aan ouders en pedagogische vragen te beantwoorden. U bent in deskundige handen.

 

Drs. Marlon Buncamper – Plastisch chirurg

Marlon Buncamper is plastisch chirurg in de breedste zin van het woord en is gespecialiseerd in genitale operaties en besnijdenissen.

Marlon Buncamper studeerde Geneeskunde in Maastricht. Aansluitend werkte hij op de afdelingen EHBO chirurgie en plastische chirurgie van het Academisch Ziekenhuis in Maastricht en in een ziekenhuis op Sint Maarten. Marlon Buncamper specialiseerde zich in de plastische en reconstructieve chirurgie in het Universitair Ziekenhuis in Gent. Hier verrichtte hij tevens onderzoek. In Los Angeles volgde hij een facelift fellowship en liposuctie course.

Vanaf 2007 werkte Marlon Buncamper als oncologisch micro chirurg in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en als plastisch chirurg in de Velthuis kliniek. In 2010 kwam hij het team van plastisch chirurgen versterken van de VUmc en het Esthetisch Centrum Amsterdam.

 

Meld je direct aan voor een afspraak