• darkblurbg
  • darkblurbg

Uitstekende kwaliteit, lage prijs

Uitstekende kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zorgt er echter niet voor dat u een hogere prijs betaalt. Het zorgt er wel voor dat wij genoegen moeten nemen met minder winst. Ons medisch team kost nou eenmaal wat meer geld. Voor u is dit alleen maar goed nieuws. Het bedrag wat u betaalt gaat namelijk rechtstreeks naar de zorg die u krijgt. Dat maakt Besnijdenis Kliniek Amsterdam nou nét de beste van Nederland.

  • Jongens tot en met 10 jaar € 260,-
  • Jongens van 11 tot en met 18 jaar € 290,-
  • Mannen € 360,-

Het verschil in prijs per leeftijd heeft te maken met de extra tijd die de chirurg nodig heeft voor de besnijdenis. Tevens is er een verschil in hoeveelheid verdovingsmiddel wat gebruikt wordt omdat dit per gewicht (kg) van de persoon wordt berekend.

 

Verzekerd of onverzekerd?

Besnijdenissen worden minder vaak door uw zorgverzekeraar vergoed. In sommige gevallen wordt een besnijdenis wel of deels vergoed. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar. De Besnijdenis Kliniek Amsterdam hanteert hetzelfde kwaliteitsniveau voor verzekerde en onverzekerde behandelingen.

Een besnijdenis is een ingreep die vanaf 1 januari 2017 wordt vergoed door sommige ziektekostenverzekeraars als u aanvullend verzekerd bent. Bij een medische noodzaak, denk aan een vernauwde voorhuid, wordt de besnijdenis altijd vergoed, dus ook vanuit het basispakket. Bel voor meer informatie 020-261 46 89.

 

Meld je direct aan voor een afspraak